OPENINGSUREN 2020
Kapelstraat 13
2387 Baarle-Hertog
Molenstraat 45
2387 Baarle-Hertog
Maandag:  GESLOTEN
Maandag:  GESLOTEN
Dinsdag:  GESLOTEN
Dinsdag:  GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag:GESLOTEN
Donderdag:GESLOTEN
Vrijdag:  10:00 - 17:00
Vrijdag:  GESLOTEN
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag:   GESLOTEN
Zondag:   GESLOTEN

Dinsdag 24/12: 09:00u - 16:00u
Woensdag 25/12: GESLOTEN
Donderdag 26/12: 09:00u  - 17.00u
Dinsdag 31/12: 09:00u -17:00u

DE BESTE MERKEN ONDER 1 DAK
  

Informatie

Loots Vuurwerk is DE vuurwerkwinkel in België voor al uw knalvuurwerk en siervuurwerk.


In het magische millenniumjaar 2000 gebeurde er iets bijzonder. De familie Loots begon een kleine vuurwerkwinkel in de Kapelstraat in Baarle-Hertog. Niemand had ooit verwacht dat wat als iets heel kleins begon kon uitgroeien tot een dergelijk grote naam in vuurwerkland.

De kleine winkel onderging al na enkele jaren een ware metamorfose en werd een echt vuurwerkparadijs voor elke liefhebber. De winkel werd maar liefst zes keer in oppervlakte vergroot en het assortiment werd aanzienlijk uitgebreid. In 2004 werd in de Molenstraat in Baarle-Hertog, op nog geen 100 meter van de andere vestiging zelfs nog een 2de vuurwerkwinkel geopend. Vandaag vind je in beide winkels vuurwerk van maar liefst zeven verschillende importeurs, waaronder Piromax, Jorge, Privatex, Tristar, Original, Zena, Wolff, Rubro… Van babypijlen en romeinse kaarsen tot volledige doorlontboxen met 150 schoten en 100.000 rollen, bij ons vind je het allemaal!

Loots Vuurwerk is tot op heden nog steeds een familiebedrijf waar mensen werken met passie voor vuurwerk. We hebben ons steeds willen onderscheiden van de “gewone vuurwerkwinkel” door het aanbieden van exclusieve artikelen en een betere prijszetting te voeren dan onze concurrenten op de markt.

Bij de keuze voor de opname van artikelen, zoeken we het hele internet af naar productrecensies, gaan we naar vuurwerkbeurzen en doen we bedrijfsbezoeken. Maar vooral houden we de touwtjes in eigen handen! Elk product dat opgenomen wordt in ons assortiment wordt door ons uitvoerig getest, uiteraard op kwaliteit, maar in het bijzonder ook op veiligheid. Want naast het verkopen van kwalitatief hoogstaand vuurwerk, staat veiligheid bij Loots Vuurwerk echt centraal.

De vuurwerkmarkt evolueert continu en bij Loots Vuurwerk volgend we die evoluties op de voet op. Bij ons vindt u geen statisch vuurwerk assortiment, dat dag in dag uit, jaar in jaar uit er hetzelfde uit ziet. Neen, bij ons zijn er in elke periode van het jaar wel enkele nieuwe producten te vinden.

Doordat wij alle producten zelf testen, kunnen wij onze klanten zeer goed adviseren bij de keuze van hun vuurwerk uit ons assortiment. Onze verkopers denken met u mee, adviseren u over onze aanbiedingen en tijdelijke promoties. Zodat u steeds de goedkoopste oplossing wordt aangeboden. Iedereen wil immers toch zo veel mogelijk vuurwerk voor hun budget!

Exclusief verdeler!
Loots Vuurwerk heeft op aardig wat merken exclusiviteit voor de gemeente Baarle-Hertog / Baarle-Nassau. Zo hebben zij het alleenrecht verworven op enkele exclusieve top vuurwerk merken zoals Salon Roger, Privatex – Pyro, Piromax, Jorge, Oldskool/Newskool, 18+ Collection, Tristar, …


Vuurwerk in België kopen!
Belgisch vuurwerk is krachtiger!


Nitraten, vlinders en strijkers

In België kan je nog echt hard knalvuurwerk kopen!
Eén van de echte paradepaardjes zijn de knalartikelen van Salon Roger. De nitraten en vlinders van Salon Roger worden al jaren verkozen als beste op de markt. In deze lijn vindt u dan ook de hardste knaller van België terug “ De Scorpio” en de hardste vlinder van België “De Trueno Detonante N°4”. Nitraten en vlinders van Salon roger typeren zich door een superieure kwaliteitsafwerking, gebruik van ultrafijn flitspoeder en een kneiterharde huls. Al deze componenten zorgen ervoor dat dit knalvuurwerk harder gaat dan de rest. Bij Loots Vuurwerk vindt u ook mega voordeel knalpaketten met de hardste nitraten en vlinders.

Loots Vuurwerk heeft ook een samenwerking aangegaan met Privatex – Pyro waarmee zij samen de “Megatresk Explo” ontwikkelde. Deze nitraatstrijker wordt volledig in Europa geproduceerd en voldoen aan de strenge CE veiligheidseisen. De knal die van deze strijkers afkomt kan gelijkgesteld worden met harde nitraten, ze kennen dan ook een heuze drukverplaatsing.


Extreem krachtige flowerbeds

Loots Vuurwerk is de winkel bij uitstek voor de aankoop van al uw flowerbeds. We hebben er altijd een tiental verschillende in stock, variërende van 60 tot 150 schoten, van 20mm tubes tot 1.2 inch buizen en in prijsklassen van €49.50 tot €179. Al onze flowerbeds zijn super heftig en voorzien met de dikste effecten en hardste knallen.

Flowerbeds bestaan uit meerdere cakes die na elkaar geschoten worden, waardoor er een volledige vuurwerkshow gecreëerd wordt maar er slechts één lont aangestoken dient te worden. Wederom hebben wij weer enkele van de krachtigste flowerbeds van België in ons assortiment zoals “Drunk Box”, “Golden Tears”, “The Titan”, “Piromax Amazing Set” , "Prototype X"


Hardste matten en rollen!

Van kleine matjes met 100 rotjes, tot heuze nitraatmatten met 2000 shots, Chinese rollen en alles er tussen in. Bij Loots Vuurwerk vindt u het allemaal. Onze matten gaan echt loeihard en zorgen voor immens veel geweld in de straat. We hebben zelfs een dikke knalmat die maar liefst 11 meter lang is. Dan is het echt oorlog!

Wanneer u één van onze winkels bezoekt, zult u merken dat onze medewerkers “vuurwerk” ademen. Zij kunnen u uitleg verschaffen bij alle producten uit ons assortiment. Wij zijn een echte “all round vuurwerkwinkel”. Wij maken geen fietsen, verkopen geen andere prullaria, kranten, tuingereedschappen of dergelijke, wij houden ons 365 dagen per jaar bezig met vuurwerk en dat verschil merk je als klant. Niet alleen in de winkel, maar zeker op 31 december wanneer jij de show steelt in de straat.

 

Rookbommen en stadionfakkels

Loots Vuurwerk is uw specialist voor al uw vuurwerk voor de voetbal. U kan terecht bij ons voor een zeer uitgebreid assortiment rookbommen, rookstaven, rookfakkels, bengaalse fakkels en stadionfakkels. Alle producten werden door ons persoonlijk geslecteerd en zijn van de hoogste kwaliteit. We hebben kleinere compacte rookbommen ideaal voor het maken van een mooi rookgordijn langs de kant van het veld. Maar we verkopen ook rookfakkels en stadionfakkels die geschikt zijn voor in de hand te houden. Onze noodsignaalfakkels en zeevaartfakkels zijn solas gekeurd en produceren een lichtsterkte tot 15000 candelas, de ultrafelle rode lasvlam is zichtbaar tot op 5km afstand en de fakkel produceert ontzettend veel rook. Dit zijn dan ook de echte originele stadionfakkels. Zoals u ziet hebben wij genoeg artikelen om een vette sfeeractie weg te zetten tijdens de wedstrijd van uw favoriete club. De laatste jaren merken we een toename in het gebruik van rookbommen en stadionfakkels bij tennistournooien, hockeytournooien, basketbalwedstrijden (outdoor) en vele andere sportevenementen. Ook bij een bedrijfspresentatie, opendeurdag en dergelijke kan u gebruik maken van onze rookbommen en fakkels om de kleuren van de onderneming terug naar voren te laten komen.Vuurwerk koop je beter in België! Belgisch vuurwerk is goedkoper!

Over het algemeen is Belgisch vuurwerk altijd al goedkoper geweest, maar voor de echte prijsjesjager koop je het best je vuurwerk bij Loots Vuurwerk.
Loots Vuurwerk voert ontzettend veel promoties en aanbiedingen op het vuurwerk dat zij aanbied. Daardoor bent u als prijsbewuste klant voor uw vuurwerk bij ons als goedkoopste uit! Want wij hebben een heel duidelijke bedrijfsfilosofie hierin:
“Een kar vol aanbiedingen, is altijd goedkoper dan vaste lage prijzen!” Op onze website in de rubriek promo vindt u steeds de meest spectaculaire aanbiedingen op knalvuurwerk en siervuurwerk.