OPENINGSUREN 2024
Kapelstraat 13
2387 Baarle-Hertog
Molenstraat 45
2387 Baarle-Hertog
Maandag:  GESLOTEN
Maandag:  GESLOTEN
Dinsdag:  GESLOTEN
Dinsdag:  GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag:GESLOTEN
Donderdag:GESLOTEN
Vrijdag:  10:00 - 17:00
Vrijdag:  GESLOTEN
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag:   GESLOTEN
Zondag:   GESLOTEN

VANAF 12/04 WEER ELKE VRIJDAG EN
ZATERDAG OPEN VAN 10:00 - 17:00

DE BESTE MERKEN ONDER 1 DAK
  

Informatie

Loots Vuurwerk is DE vuurwerkwinkel in België voor al uw knalvuurwerk en siervuurwerk.


In het magische millenniumjaar 2000 gebeurde er iets bijzonder. De familie Loots begon een kleine vuurwerkwinkel in de Kapelstraat in Baarle-Hertog. Niemand van ons had ooit verwacht dat wat als zoiets kleins begon kon uitgroeien tot een dergelijk grote naam in vuurwerkland.

De kleine winkel waar het allemaal begon, onderging al na enkele jaren een ware metamorfose en werd een waar vuurwerkparadijs voor elke liefhebber. De winkel en de bunkercapaciteit werden aanzienlijk uitgebreid en daarmee groeide ook ons assortiment vuurwerkartikelen dat we konden gaan aanbieden. In 2004 werd een volgende grote stap gezet. Op enkele honderden meters van waar het allemaal begon, werd een tweede vestiging geopend in de Molenstraat. Vandaag de dag vind je in beide winkels vuurwerk van de beste importeurs van binnen en buitenland. Zo wordt er onder andere vuurwerk producten aangeboden van Piromax, Jorge, Privatex, Tristar, Salon Roger, Zena, Wolff, Rubro, Cialfir, … Naast onze vaste collectie knalvuurwerk en siervuurwerk hebben vindt je bovendien het hele jaar door wisselende nieuwe producten.

Loots Vuurwerk is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf waar mensen werken met passie voor vuurwerk. We willen ons blijven onderscheiden van de “gewone vuurwerkwinkel” door het aanbieden van exclusieve artikelen en door het voeren van een betere prijszetting dan onze concurrenten.


Het is belangrijk om voldoende variatie te houden in het assortiment. Naast onze vaste toppers presenteren we regelmatig trendsettende nieuwe producten die menig vuurwerkliefhebbers harten sneller doet kloppen. Bovendien zijn bepaalde producten seizoen gerelateerd, zo bieden we in het voorjaar steeds een uitgebreid assortiment aan van rookbommen en stadionfakkels.


Bij de keuze voor de opname van nieuwe vuurwerkartikelen, zoeken we het hele internet af naar productrecensies, gaan we naar vuurwerkbeurzen en doen we bedrijfsbezoeken. Maar vooral houden we de touwtjes in eigen handen! Elk vuurwerkartikel dat opgenomen wordt in ons assortiment wordt door ons uitvoerig getest, uiteraard op kwaliteit, maar in het bijzonder ook op veiligheid. Want naast het verkopen van kwalitatief hoogstaand vuurwerk, staat veiligheid bij Loots Vuurwerk echt centraal.

Als vuurwerkwinkel in België mogen wij het hele jaar door vuurwerk verkopen. Hierdoor kunnen we ons het hele jaar door bezig houden met onze passie. Ook wij verslijten uren achter onze computer met het bekijken van talloze filmpjes van diverse knalvuurwerk en siervuurwerk producten. Onze medewerkers in de verkoop zijn met dezelfde microbe besmet, zij ademen als het ware vuurwerk. Ons team bestaat dan ook uit gepassioneerde vuurwerkliefhebbers die je een deskundige uitleg kunnen geven en je professioneel kunnen bijstaan in de keuze bij bepaalde producten. Bovendien evolueert de vuurwerkmarkt continu en volgen we bij  Loots Vuurwerk deze ontwikkelingen maar al te graag op. Hierdoor vindt u bij ons dus geen statisch vuurwerk assortiment, dat dag in dag uit, jaar in jaar uit er hetzelfde uit ziet. Neen, bij ons zijn er in elke periode van het jaar wel enkele nieuwe vuurwerk artikelen te vinden.

Bij Loots Vuurwerk doen we nog steeds alle producten zelf testen. Wij laten ons niet vangen door mooi beeldmateriaal uit China. Wij moeten het zelf kunnen zien om het te geloven. Daarom gaan we regelmatig vuurwerk schieten samen met onze medewerkers. Volgens ons blijft de persoonlijke ervaring, de beste om klanten deskundig te kunnen adviseren bij de keuze van hun vuurwerkpakket. Bovendien wordt van onze verkopers gevraagd met u mee te denken. Zij zullen u attent maken op onze aanbiedingen en tijdelijke promoties want iedereen wil immers goedkoop vuurwerk kopen. Wij zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk vuurwerk krijg voor uw budget!


Exclusief verdeler!
Loots Vuurwerk heeft op aardig wat merken exclusiviteit voor de gemeente Baarle-Hertog / Baarle-Nassau. Zo hebben zij het alleenrecht verworven op enkele exclusieve top vuurwerk merken zoals Salon Roger, Privatex - Pyro, Piromax, Jorge, Oldskool/Newskool, 18+ Collection, Tristar, Wano…


Vuurwerk in België kopen!
Belgisch vuurwerk is krachtiger!


Knalvuurwerk


In onze vuurwerkwinkel vindt u het meest uitbegreide knalassortiment van de Benelux. Belgisch knalvuurwerk is krachtiger dan dat van onze buurlanden. Als vuurwerkwinkel gaan we steeds op zoek naar de hardste knallen maar hanteren we strenge normen bij de selectie van onze producten omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel wordt gedragen. Zo vinden we naast de prestaties van het vuurwerkproduct zeer belangrijk dat onze nitraten, vlinders en matten zeer goed afgewerkt zijn en voorzien van een lange stevige lont zodat het product veilig kan worden ontstoken. Mocht bij uitzonderng het knalvuurwerk toch weigeren steek dan nooit het product opnieuw aan, dat geldt eveneens voor siervuurwerk uiteraard, tenzij dit laatste voorzien is van een reservelont. Houdt dan wel minimaal 15 minuten pauze alvorens het de reservelont te gebruiken.


Nitraten, vlinders en strijkers

In België kan je nog echt hard knalvuurwerk kopen!

Ons aanbod knallers typeert zich door een superieure kwaliteitsafwerking, gebruik van ultrafijn flitspoeder, stevige hulzen en zijn altijd voorzien van een lang en sterk visco lont voor veilig gebruik. Al deze componenenten zorgen ervoor dat ons knalvuurwerk harder gaat dan de rest. Bij Loots Vuurwerk vindt je ook regelmatig mega voordeelpakketen met een combinatie van de hardste nitraten en vlinders voor een uitzonderlijk scherpe prijs.

Eén van de laatste nieuwe trends is de productie van knalvuurwerk in Europa in plaats van het traditionele China. Deze ontwikkeling werd door ons op de voet opgevolgd en Loots Vuurwerk was dan ook de eerste Belgische vuurwerkwinkel die dergelijk knalproduct in het assortiment opnam. Ze ging hiervoor een samenwerking aan met het Slowaakse bedrijf Privatex-Pyro voor de productie van de welbefaamde "Megatresk knallers". Deze nitraten zijn gemaakt met een oog voor detail en voelen aan als de perfect afgewerkte knallers. Ze produceren een ontzettend lekkere knal met die zalige felle flits. Werkelijk topmateriaal.

Het duurde daarna niet lang voordat het assortiment aangevuld werd met ook een vlinder geproduceerd op Europese bodem en dan wel volledig in Spanje. Spanje en met name het gebied rondom Valencia staat bekend voor de productie van enorm krachtige knallers. De "Super Gatito XL" is een echt pareltje geworden, de super strakke afgewerkte vlinders met een lang 3mm dik viscolont en extra harde huls zorgen voor een absurd harde knal. In Spanje houden ze ervan om hun "Trueno's" (Spaanse Vlinders) te maken in felle kleurtjes en deze kreeg de mooie fluoroze kleur. Maar laat je niet misleiden door zijn schattige uiterlijk, ze gaan echt kneiterhard.

Hardste matten en rollen!


In België kan u nog terecht voor grote matten en chinese rollen. In onze vuurwerkwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan kwalitatieve matten en rollen. Deze vuurwerkproducten vindt u terug in onze rubriek knalvuurwerk. We hebben kleine matjes met 100 rotjes, maar ook mega hindoerollen, mandarins, kleine nitraatmatten en mega nitraatmatten met maar liefst 2000 shot en natuurlijk niet te vergeten zijn wij nog steeds de verdeler van de enige echte 100.000 chinese rol van Horsebrand. Onze matten gaan echt loeihard en zorgen voor immens veel geweld in de straat.


We hebben twee formaten Chinese rollen, 30.000 en 100.0000. Beide zijn nog steeds van het oeroude traditionele merk Horsebrand en gevuld met het allebeste nitraatpoeder. De chinese rol onderscheidt zich van andere matten door het gebruik van dikke en dunnere rotjes waardoor een soort golvend knalgevoel gecreëerd wordt. Het eerste stukje van de mat is enkel gelaagd, daarna wordt een dubbele laag rotjes gebruikt waardoor de mat harder gaat de mat. Met de versnelling van het tempo naar het einde toe wordt de ultieme knalclimax bereikt. Volgende dag kan je wel gaan vegen uiteraard, want deze knalrollen laten een serieus rood tapijtje achter op straat.

 
Het is je misschien al opgevallen dat onze knalmatten tegenwoordig volledig in de folie zitten verpakt. Deze nieuwe productiemethode houdt alle knallers strak bij elkaar.  Op deze manier worden afvallende rotjes bij het uitrollen van je chinese rol of nitraatmat voorkomen en loopt de mat perfect door van begin tot einde.


Voor wie echt eens wil uitpakken, is er onze Beijing Celebration. Een nitraatmat van maar liest 13 meter lang. Wie deze joekel in onze vuurwerkwinkel koopt is gegarandeerd op 31 december de mattenkoning. Deze kingsize knalrol is namelijk de zwaarste, langste en hardste mat van heel België. Maak je borst maar nat voor een potje bruut knalgeweld en een flitsende straat.


Als je op zoek bent naar een goedkope nitraatmat, kunnen we je onze Skull thunder adviseren. Een nitraatrol van maar liefst 900 nitraten, knalt loeihard en zet de boel gegarandeerd een keer flink op stelten.

Sinds enige tijd vindt u in onze vuurwerkwinkel ook de echte originele Spaanse Traca's. Een traca wordt ook wel eens een mascleta genoemd. Dit product is bekend geworden door de jaarlijkse bezoeken van vuurwerkliefhebbers over gans Europa aan het Spaanse vuurwerkfestival "Fallas De Valencia". Dit is dan ook de favoriete knalmat onder de Spanjaarden. De mat is gemaakt van snellont met om de halve meter een loeiharde vlinder. Doordat de lont als een razende te keer gaat duurt een Traca vaak maar enkele luttele seconden, maar vergeten doe je het nooit meer.

Hardste knalcakes, nitraatcakes en titanium salute cakes.

In onze vuurwerkshop bieden we een uitgebreid assortiment aan van knalcakes. De favoriet van al onze klanten is de "Piromax Titanium Salute". Deze Poolse nitraatcake laat alle andere ver achter zicht. De dreunen die hiervan af komen, voel je over heel je lichaam en zetten de haren op je armen recht overeind. Een salute cake is over het algemeen tamelijk goedkoop, onze goedkoopste variant is de Debbie Whoops. Deze 16 shots harde knalcake kost namelijk slechts €6.50. Tegewoordig duiken er ook steeds meer varinaten salute cakes op, gecombineerd met effecten als raw whistling of met een "all at once" schiettempo. Al onze nitraatcakes zijn gefabriceerd met titanium sterren en produceren in de lucht die typerende titanium salute boeketten die bij een echte knalcake horen.

 

Siervuurwerk


In onze vuurwerkwinkel hebben we een enorm breed assortiment aan siervuuwerk. Alle producten worden door ons persoonlijk geselecteerd en uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. We zoeken de allermooiste producten uit bij verschillende importeurs en kijken hiervoor ver over de langgrenzen heen. Als vuurwerkwinkel importeren we tegenwoordig ook zelf aan aantal vuurwerkproducten die herkenbaar zijn aan de labelling "Oldskool/Newskool" en "18+collection".
Net zoals het knalvuurwerk is het Belgisch siervuurwerk nog steeds een stuk krachtiger dan dat van onze buurlanden. Wie naar onze vuurwerkwinkels in België rijdt, komt terecht in het vuurwerkparadijs! Je vindt namelijk bij ons een selectie van de allerbeste producten die momenteel verkrijgbaar zijn op de vuurwerkmarkt bij diverse kleine en grote vuurwerk groothandelaars en vuurwerk importeurs. Wij gaan net dat stapje verder in de zoektocht naar het krachtigste vuurwerk dat we in België mogen aanbieden.

 

Potten - Cakes - Batterijen

Op onze website en in onze vuurwerkwinkels in Baarle-Hertog vind je een enorm gamma aan vuurwerk cakes van zeer veel verschillende vuurwerkmerken in alle formaten en prijsklassen. Vuurwerk batterijen worden gemaakt met verschillend aantal schoten en verschillende diameters buizen. De meest gangbare formaten zijn 20mm, 25mm en 30mm tubes. Over het algemeen wordt vaak verwezen naar het formaat van de buis in inch, correspoderend met de formaten hierboven is dan 0.8 inch, 1 inch en 1.2 inch.

Ook potten met een kleinere buisgrootte kunnen erg heftig zijn. Zo is de schiethoogte van cakes met een diamter van 0.8inch iets lager waardoor de boeketten toch enorm groot blijven voor de toeschouwers.

Soms worden in batterijen ook verschillende diameter tubes gecombineerd, er is dan sprake van een een multi kaliber batterij. De dikke tubes zorgen voor prachtig groot uitgewerkte effecten terwijl tussendoor regelmatig salvo's met meerdere schoten worden afgevuurd afkomstig van de kleinere diameters. Op deze manier wordt een eenvoudige batterij een echte vuurwerkshow.

Verder kunnen vuurwerkbatterijen ook verschillende schietpattronen hebben. De meest gangbare is natuurlijk de I-shape, waarbij alles recht omhoog afgeschoten wordt. Maar we verkopen ook een uitgebreid assortiment aan waaiercakes waarbij V-shape, W-shape en Z-shape schietpatroneen gebruikt worden. Bij het Z-shape schietpattroon worden boeketten van links naar rechts afgevuurd en weer terug.

Om nog meer variatie te stoppen in de cakes, wordt er ook nog eens gebruik gemaakt van verschillende schiettempo's en speciale tempo variaties zoals salvo's, all-at-once, mitrailette, ...

Eén van de meest voorkomende cakes zijn de hexagonvormige 19 shots cakes. Ze worden vaak aangeboden in assortimenten waarbij in elke cake voorzien is van meerdere effecten en finale. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid gamma aan 19 shots assortiment. Zo hebben we de klassiekers Old/Newskool collection en het Drunk Assortiment. Beide voorzien van maximale buisdiameter en maximale burst voor het creeëren van een gigantische boeketspreiding. Op onze website kan u ook de vuurwerk filmpjes bekijken van deze toppers.  De Pleasure Box is ook een echte parel, een 19 shots assortiment met heel erg mooie uitwerkinen en sexy labels op de cakes, de mooie doos waarin dit alles verpakt zit maakt dit het ideale cadeau voor o.a. sinterklaas of kerstmis. Last but not least hebben we ook nog het Ecchi assortiment, deze 19 shots potten hebben een aardig tempo en starten vanonder met een dikke mine en eindigen in mega grote boeketten. Genoeg keuze dus in onze vuurwerkwinkel als je voor een mooi assortiment wil gaan.

Voor wie niet kan kiezen. Hebben we onze Loots Super Sieractie en Loots Super Sieractie XL. In deze paketten worden de toppers van verschillende merken en verschillende assortimenten samen aangeboden als één pakket met de maximale korting. Nergens anders krijg je meer waar voor je geld! Met deze pakketten koop je spotgoedkoop vuurwerk en we garanderen je de laagste prijs!


Extreem krachtige flowerbeds

Loots Vuurwerk is de winkel bij uitstek voor de aankoop van al uw flowerbeds en professionele kisten. We hebben er altijd een tiental verschillende in stock, variërende van 60 tot maar liefst 212 schoten, van 20mm tubes tot dikke 1.2 inch buizen. Al onze flowerbeds zijn super heftig en voorzien met de dikste effecten en hardste knallen.

Flowerbeds bestaan uit meerdere cakes die na elkaar geschoten worden, waardoor er een volledige vuurwerkshow gecreëerd wordt maar er slechts één lont aangestoken dient te worden. In onze vuurwerkwinkel vindt u de krachtigste flowerbeds van België.

De nieuwste trend flowerbeds zijn multi-kaliber flowerbeds met een variantie aan schietpattronen en tempo variantie. Zo kan één kist zowel I-shape, V-shape, Z-shape en W-shape schietpattronen hebben, 20mm, 25mm en 30 mm buizen en gevuld zijn met meer dan 20 verschillende effecten. Wij zijn exclusief verdeler van de meest professionele kist van België, THE NEXT LEVEL! Deze bak heeft het allemaal en is het paradepaardje van ons assortiment. Deze 212 shots professionele vuurwerkist wordt gemaakt in de fabrieken waar normalerwijze enkel professioneel vuurwerk gemaakt wordt. En dat merk je subliem uitgewerkte effecten en perfecte timing maken dit flowerbed helemaal af!

Flowerbeds hoeven niet duur te zijn. Bij Loots Vuurwerk kan je goedkoop flowerbeds kopen en krijg je altijd een fixe korting. Eén van toppers in de lagere prijsklasse is de Black Jack, deze 100 shots kist is een volledige vuurwerkshop op zich. Met zijn sierlijke opbouw, waaiereffecten en all at once finale doet hij menig vuurwerkliefhebber harten sneller kloppen.


Wij hebben ook Poolse flowerbed van de vuurwerkmerken Surex en Piromax. De Poolse kisten staan er voor bekend zwaardere dreunen te produceren en gigantische boeketten. Met de Prototype-X heeft Surex echt de vuurwerkmarkt verovert. Een 192 shots flowerbed met diverse schietpattronen, gigantisch grote boeketten en salutes die je omver blazen. Dit is echt een bazenbak!

Een ander ramblok is onze Drunk Box, deze bestaat uit maar liest 114 schoten van 1.2inch en bevat maar liefst 15 verschillende effecten. In totaal krijg je een show van maar liefst 2 minuten vuurwerk waarmee de box met zijn laaiend tempo werkelijk iedereen omver blaast. Door onze klanten is deze kist al meermaals beoordeeld als beste prijs/kwaliteit flowerbed uit ons assortiment.

 

Rookbommen en stadionfakkels

Loots Vuurwerk is uw specialist voor al uw vuurwerk voor de voetbal. U kan terecht bij ons voor een zeer uitgebreid assortiment rookbommen, rookstaven, rookfakkels, bengaalse fakkels en stadionfakkels. Alle producten werden door ons persoonlijk geslecteerd en zijn van de hoogste kwaliteit. We hebben kleinere compacte rookbommen ideaal voor het maken van een mooi rookgordijn langs de kant van het veld. Maar we verkopen ook rookfakkels en stadionfakkels die geschikt zijn voor in de hand te houden. Onze noodsignaalfakkels en zeevaartfakkels zijn solas gekeurd en produceren een lichtsterkte tot 15000 candelas, de ultrafelle rode lasvlam is zichtbaar tot op 5km afstand en deze fakkels produceren naast de vlam ook nog ontzettend veel rook. Dergelijke fakkels zijn natuurlijk niet voor amusementdoeleinden en mogen alleen in specifieke situaties, zoals in geval van nood, gebruikt worden.

Zoals u ziet hebben wij genoeg artikelen om een vette sfeeractie weg te zetten tijdens de wedstrijd van uw favoriete club. De laatste jaren merken we een toename in het gebruik van rookbommen en stadionfakkels bij tennistournooien, hockeytournooien, basketbalwedstrijden (outdoor) en vele andere sportevenementen. Ook bij een bedrijfspresentatie, opendeurdag, en dergelijke kan u gebruik maken van onze rookbommen en fakkels om de kleuren van de onderneming terug naar voren te laten komen. De laatste jaren merken we ook een toename in het gebruik van onze rookbommen op gender reveal party's, met een gekleurde rookbom in de kleur blauw of roze wordt dan het geslacht van de baby bekend gemaakt. Ook voor (huwelijk)fotoshoots zijn onze rookbommen al veelvuldig gebruikt.

 

Vuurpijlen

In België kan u nog steeds 75 grams vuurpijlen kopen. Onze pijlen zijn dubbel zo zwaar gevuld dan de pijlen die je in buurland Nederland kan kopen en bevatten maar liefst 4 keer meer kruit dan de pijlen verkrijgbaar op de Duitse vuurwerkmarkt. Bovendien zijn wij exclusief verdeler van de professionele zink 905 pijlen welke in Duitsland gefabriceerd worden door Zink GMBH. Op regelmatige basis hebben we ook de zink 905 WeiBe blinker los verkrijgbaar, dit is een ware klassepijl welke een prachtig langdurig wit blinkerboeket in de lucht geeft die de ganse omgeving mee oplicht.

In onze vuurwerkwinkel vind je ook professionele mortierpijlen, ook wel shell pijlen genoemd. Deze zijn gemaakt met echte shells en zijn daarom perfect rond van uitwerking. De mooiste pijlen van België zijn de Alpha 2 inch shell rockets. Ze behalen de ideale stijghoogte en produceren inmense mooi rond uitgewerkte boeketten die je naar adem doen snakken. Wondermooi! Losse shells verkopen we niet, maar dit is een waardige vervanger.


Seinvuurwerk & vuurwerk voor technisch gebruik


Sinds 2017 heeft Loots Vuurwerk voor haar vestigingen ook een vergunning bekomen voor het opslagen en verkopen van seinvuurwerk en vuurwerk voor technisch gebruik. Deze artikelen zijn bedoeld voor andere doeleinden dan louter vermaak en mogen dus niet ter amusement gebruikt worden. Het is belangrijk te weten dat elk van deze producten zijn eigen veiligheidsvoorschriften en veiligheidsafstanden heeft. Bovendien kan het gebruik van beschermingsmateriaal door de fabrikant aanbevolen of verplicht zijn. Lees voor gebruik steeds aandachtig de instructies op de verpakking en volg deze nauwkeurig op. Als u nog niet bekend bent met het gebruik van deze artikelen vraag dan zeker de nodige uitleg in één van onze winkels.


P1-knallers

Bij Loots Vuurwerk vindt u een uitgebreid gamma aan P1 knallers, ook wel geluidsgeneratoren genoemd. Dit type knallers mag niet voor amusementsdoeleinden worden gebruikt maar is bedoeld voor toepassingen zoals signalisatie, agrarisch gebruik, jacht, anti-inbraak, ongediertebestrijding, verjagen vogels/wilde dieren, reenactment, honden en paarden training, security/politie & miltaire trainingsdoeleingen evenals elk technisch objectief waarvoor dergelijk geluidseffect aangewezen kan zijn.

Dit type knallers produceren een luider geluidsniveau dan het knalvuurwerk dat voor amusementsdoeleinden in België is te toegelaten. Wij adviseren u daarom steeds bijkomende gehoorbescherming aan te kopen in de vorm van oordopjes voor occasioneel gebruik of professionele gehoorkappen indien u frequent werkt met geluidsgeneratoren.

Op dit moment bieden we geluidsgeneratoren aan in twee modellen. Het standaard model is de nitraat, een nitraat bestaat uit een huls die aan beide zijden afgedicht wordt met gips of plastic stopjes. Dit model produceert een harde felle knal. Het andere model is de vlinder, een vlinder bestaat uit een omhulsel waarbij een omwikkeling met papier de huls afsluit ter hoogte van de lont en bij het einde van de knaller. Een vlinder is te herkennen aan de papieren staart die men niet afknipt na de productie, maar laat hangen aan het uiteinde van de knaller. Deze productiemethode zorgt ervoor dat dergelijke knallers een diepere doffere knal produceren dan het model nitraat.

De productie van P1 knallers gebeurt voornamelijk in Europa en is onderworpen aan strenge reglementering. Privatex-Pyro is een belangrijke speler in de productie van deze artikelelen, met name voor het model nitraat. Zij werken enkel met de beste materialen voor de productie van hoogwaardige en veilige geluidsgeneratoren. Op dit moment bieden wij twee varianten aan van dit artikel. Namelijk de "Megatresk Extra", een extra krachtige nitraat met harde huls, stevig dik lang viscolont en plastic stopjes voor de afdichting van de knaller. Werkelijke superieure afwerking en topprestaties. Het andere type de "Megatresk Explo".Een variant met strijkkop gemaakt met dezelfde superieure afwerking maar die ontstoken dient te worden met behulp van een strijkplankje of luciferdoosje. Het voordeel van deze knaller is dat deze ook in zware weersomstandigheden zoals zware regenval kan worden gebruikt.

Als je op zoek bent naar een extra harde geluidsgenerator waarbij het aangewezen is dat het geluid bij de ontploffing extra ver draagt, zoals nodig bij diverse agrarische toepassingen hebben wij onze "Pyrotechnic Sound Generator XL". Deze knaller is van het model vlinder en zorgt voor een diepdoffe dreun met een enorme power zodat het geluid extra ver draagt. Het grote formaat en de felle kleur van de vlinder zorgen ervoor dat de plaats van ontsteking goed duidelijk blijft bij het terugkeren naar de veiligheidszone.


Vuurwerk koop je beter in België! Belgisch vuurwerk is goedkoper!

Over het algemeen is Belgisch vuurwerk altijd al goedkoper geweest, maar voor de echte prijsjesjager koop je het best je vuurwerk bij Loots Vuurwerk.
Loots Vuurwerk voert ontzettend veel promoties en aanbiedingen op het vuurwerk dat zij aanbied. Daardoor bent u als prijsbewuste klant voor uw vuurwerk bij ons als goedkoopste uit! Want wij hebben een heel duidelijke bedrijfsfilosofie hierin:
“Een kar vol aanbiedingen, is altijd goedkoper dan vaste lage prijzen!” Op onze website in de rubriek promo vindt u steeds de meest spectaculaire aanbiedingen op knalvuurwerk en siervuurwerk.